Menu Close

Projekto pristatymo renginys

Pakruojo rajono pirminės sveikatos priežiūros centras, įgyvendina projektą “Šeimų lankymo, teikiant ankstyvosios intervencijos paslaugas, modelio įdiegimas Pakruojo PSPC”. Džiaugiamės būdami šio projekto partneriais.

2022 m. kovo 24 d. Pakruojo nestacionarių socialinių paslaugų centro atstovai dalyvavo projekto pristatyme.

Norime pasidžiaugti, kad “Šeimų lankymo, teikiant ankstyvosios intervencijos paslaugas, modelio įdiegimas Pakruojo PSPC” projektas sėkmingai juda į priekį.
 Svarbiausia, kad šeimų lankymo specialistė jau aktyviai dirba, važinėja, bendrauja su mamomis, taigi gali pasidalinti tam tikrais įspūdžiais, pirmaisiais rezultatais ir lūkesčiais.
Renginio metu buvo aptarti išsikelti tikslai, uždaviniai, finansavimas, statistika, veiklos. Kalbėjome apie tai, kaip sekėsi pritraukti šeimas, su kokiais džiaugsmais ir iššūkiais susiduria projekto pareiškėjai, nuo pat pasirengimo projektui ir su kuo tenka susidurti šiuo metu.
Renginyje dalyvavo bendradarbiajančių įstaigų atstovai iš: Pakruojo rajono policijos komisariato; Pakruojo nestacionarių socialinių paslaugų centro; nevyriausybinių organizacijų atstovai, tai yra: iš Lietuvos samariečių bendrijos Pakruojo skyriaus, Pakruojo Šv. Jono Krikštytojo parapijos, Agentūros – visos Lietuvos vaikai Pakruojo labdaros ir paramos fondo. Įdomu buvo padiskutuoti, pasidalinti mintimis, tikimės, kad bedradarbiavimas ir toliau bus sklandus, o projekto pabaigoje galėsime kartu pasidžiaugti jo visais užsibrėžtais pasiekimais.
Jeigu stinga pasitikėjimo būsima motinyste, abejojate savo įgūdžiais, jeigu norisi turėti periodiškai aplankančią kvalifikuotą medicinos darbuotoją, kuri padės nėštumo metu ir iki kol vaikui sueis 2 metai, susiekite su pozityvia, atsakinga ir empatiška šeimų lankymo specialiste Ligita tel. Nr.: 8 69071240.
Skip to content