Menu Close

2022 m. vasario 24 d. Pakruojo nestacionarių socialinių paslaugų centro bendruomeninių paslaugų tarnyba sulaukė garbingų svečių iš Pakruojo rajono savivaldybės. Su nuoširdžiais sveikinimais ir padėka vyresniajai socialinei darbuotojai Rasai Gutauskienei, už didžiausią indėlį ir prisidėjimą siekiant tapti sertifikuotu padaliniu, teikiančiu kokybiškas socialines paslaugas šeimoms, atvyko rajono meras Saulius Margis.  Gražių žodžių ir linkėjimų toliau tobulėti negailėjo ir Pakruojo rajono savivaldybės administracijos direktorė Ilona Gelažnikienė. Paskatinimu ir nuoširdžiomis emocijomis dalinosi Pakruojo rajono savivaldybės administracijos socialinės rūpybos skyriaus vedėja Daiva Rutkevičienė.

Projekto „Socialinių paslaugų kokybės gerinimas, taikant EQUASS kokybės sistemą“ tikslas – didinti Lietuvos socialinių paslaugų kokybę, taikant Savanoriškos Europos socialinių paslaugų kokybės sistemos (Voluntary European Quality Framework for Social Services) reikalavimus.

EQUASS Assurance žymi, kad juo apdovanotos įstaigos yra augančios ir savo komandas stiprinančios organizacijos, gebančios užtikrinti aukščiausią paslaugų kokybę, o paslaugų gavėjams – orią kasdienybę bei siekiančios nuolat gerinti jų gyvenimo kokybę.

Skip to content